Dag en nacht hulp van uw glaszetter in Beilen

Komt u thuis na een gezellig etentje met uw familie en is er door een inbraak schade aan uw ramen ontstaan? Of heeft een van uw buurjongens per ongeluk een bal door uw ruit geschopt? In Beilen en omgeving kunt u dan rekenen op de hulp van Glaspunt B.V.. Wij zorgen voor een snel herstel van de glasschade. Mocht de schade te groot zijn, dan komen we eerst met een noodoplossing en plaatsen we tijdens een volgende afspraak het nieuwe glas. U kunt op ons rekenen!

Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Dus ook in het weekend of tijdens feestdagen schakelt u de hulp van onze specialisten in. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend schade aan uw beglazing is en staan daarom binnen de kortste keren bij u op de stoep!

Glaszetters met ervaring

Als uw ruit kapot is gegaan kan dat voor vervelende scherven zorgen. Pas met het opruimen hiervan altijd op! Wij raden u in de meeste gevallen aan om de scherven te laten liggen voor onze glaszetters. We leveren u een uitgebreide service en helpen u met zowel het opruimen als het herstellen van de glasschade. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze met glasschade om moeten gaan. Daarnaast zijn onze glaszetters in Beilen en omstreken ook in de schakelen voor het plaatsen van verschillende glassoorten. Van isolatieglas tot figuurglas, bij ons vindt u het!

Wilt u direct een glaszetter spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 - 106 12 05. Heeft u een minder dringende vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. U hoort vervolgens zo vlug mogelijk van ons.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond