Op zoek naar een glaszetter in Meppel?

Als u in Meppel of omgeving op zoek bent naar een ervaren glaszetter, dan zit u goed bij Glaspunt B.V.. Of het nu gaat om het plaatsen van isolatieglas of om het herstellen van een kapotte ruit na een inbraak, wij zorgen voor een vakkundige glaszetter. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunt u bij ons op hoogstaande kwaliteit rekenen. Als glasbedrijf werken wij samen met diverse glasleveranciers in de regio Meppel, zodat u altijd de keuze heeft uit een ruim assortiment glassoorten.

24-uurs service

Heeft u te maken met glasschade? Maak dan gebruik van onze 24-uurs glasservice en bel 085 - 106 12 05. Onze specialisten staan in Meppel en omgeving dag en nacht voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend glasschade is. Daarom sturen wij na uw telefoontje, hoe vroeg of laat het ook is, direct een vakman naar u toe! Dankzij onze service is uw glasschade snel verleden tijd.

Wilt u weten wat wij verder voor u kunnen betekenen op het gebied van beglazing in de regio Meppel? Vul dan onderstaand contactformulier in. Geef duidelijk uw wensen aan en wij komen met een passend plan. We zijn u met plezier van dienst!

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond